Fiskesuppe med fennikel
450 gr laks- eller torskefilet
salt og pepper
150 gr poteter ca 2 stk
1/4 fennikel
1 løk
2 fedd hvitløk
olivenolje til steking
8 dl fiskebuljong
1 boks hele tomater, 400gr
1 bunt dill
1. Skyll og tørk av fisken, skjær den i terninger 4x4 cm og krydre med salt og pepper.
2. Skrell poteter og skjær i terninger, rens fennikel og løk, skjær i tynne ringer. Finhakk hvitløken. 3. Varm opp litt olje i en kjele og stek grønnsakene, løken, hvitløken og potetene i et par minutter. 4. Hell over fiskebuljongen, tomatene og hakket dill og la det koke i ca 20 min. Putt fisken i kjelen og sett på lokket, la suppen stå på ettervarmen i 5 min til fisken er igjennom trekt og server med godt brød/hvitløk`s brød.
funnet i Allers nr 36
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar